4 kommande filmer under 2020

År 2020 har varit ett år som inget annat likt. Pandemin har påverkat alla runt om över hela världen på ett eller annat sätt, och som det ser ut just nu kommer även 2021 påverkas av detta virus.

Det rådande världsläget har gjort att många filmpremiärer flyttats fram under 2020 och under ett tag var man helt och hållet tvungna att stänga ner alla biografer för att motverka smittspridningen.

Trots detta har faktiskt en hel del filmer hunnit har premiär i år och det är även en del filmer som kommer ha premiär innan året är slut. Vi tänkte nu ta en titt på 5 filmer som kommer ha premiär under 2020 och som vi ser fram emot.

Wonder Woman 2

Utgivningsdatum: 25/12/2020

Genre: Action, Äventyr, Superhjälte

Regissör: Patty Jenkins

Skådespelare: Gal Gadot, Chris Pine, Pedro Pascal, Kristen Wiig, Connie Nielsen, Robin Wright, Natasha Rothwell, Ravi Patel, Gabriella Wilde, Kristoffer Polaha, Amr Waked

Wonder Woman 2 är uppföljaren till den populära Wonder Woman-filmen. Filmen utspelar sig under 1980-talet när superhjälten Diana Prince hamnar i konflikt med Sovjetunionen.

Soul

Utgivningsdatum: 25/12/2020

Genre: Animation, Äventyr

Regissör: Pete Docter, Kemp Powers

Skådespelare: Jamie Foxx, Tina Fey, Questlove, Phylicia Rashad, Daveed Diggs, Angela Bassett

Denna film handlar om en musiklärare som tappat sin passion för musiken och blir transporterad från sin kropp, och med hjälp av en ung själ måste han hitta tillbaka till sig själv.

Free Guy

Utgivningsdatum: 11/12/2020

Genre: Action, Äventyr

Regissör: Shawn Levy

Skådespelare: Ryan Reynolds, Jodie Comer, Taika Waititi, Joe Keery, Lil Rel Howery, Utkarsh Ambudkar

Free Guy handlar om Guy som märker att hans liv bara är ett tv-spel. Han bestämmer sig för att ta upp kampen mot spelet – något som speltillverkarna verkligen inte gillar.

Monsters of man

Utgivningsdatum: 08/12/2020

Genre: Action, Science-Fiction

Regissör: Mark Toia

Skådespelare: Neal McDonough, Jose Rosete, Jessica Blackmore, Kayli Tran

Ett robotföretag går ihop med en korrupt CIA-agent för att göra ett olagligt uppdrag genom att sända ner 4 robotar till en drogfabrik. Av en slump befinner sig 6 doktorer i närheten och får se när robotarna brutalt slaktar en hel by och blir sedan tvingade in i en dödlig jakt mellan dem och de fasansfulla robotarna.